ȘTIRI

Data: 4-5 august 2023

Locul de desfasurare: Parcul Valea Morilor – lac

Cererile pot fi acceptate până la 9:30, 5 august current.

 

DISCIPLINE ŞI CATEGORII

Competiția se va desfășura cu aplicarea a două probe: 200 m SPRINT și 1000 m distanța tehnică.

 1. Sprint - 200 de metri se desfășoară pe plăci SUP gonflabile cu participarea sportivilor cu vârste sub 15 ani. Băieții și fetele participă în grupuri separate.

Atentie: pentru aceasta distanta numarul de plăci SUP puse la dispozitie de organizatori este limitat.

 

 1. Sprint - 200 de metri se desfășoară pe plăci SUP rigide cu participarea sportivilor de diferite de vârste și sex.

Atentie: pentru aceasta distantă, echipamentul nu este asigurat de organizatori.

 

 1. Distanța tehnică - 1000 de metri se desfășoară pe plăci SUP gonflabile pentru sportivii cu vârstele peste 15 ani. Băieții și fetele participă în grupuri separate.

Atentie: pentru aceasta distanta numarul de plăci SUP pus la dispozitie de organizatori este limitat.

 

 1. Distanța tehnica - 1000 de metri se desfășoară pe plăci SUP rigide pentru sportivii cu vârstele peste 15 ani. Băieții și fetele participă într-un grup, fără divizarea pe vârste și sex.

Atentie: echipamentul pentru aceasta distanta, nu este asigurat de organizatori.

 

 • SPRINT 200m – în această probă de SPRINT, startul se efectuează de pe linia de start din apă – ”START din picioare”. Sosirea la linia de finiș este marcată cu geamanduri și drapele.

 

 • Distanta tehnica 1000m – în această probă, startul se efectueaza de pe linia care este plasată pe plajă, înainte de intrare în apă . Startul se anunță în momentul când concurenții se aliniază de-a lungul liniei și își iau poziția START cu placa SUP și vâsla în mână. Distanta este marcata cu geamanduri rosii, conform schemei marcate cu distanțe drepte si viraje. Linia de FINIȘ se află în același loc cu startul.

 

Programul competeiției - 5 august (sâmbătă:

 

 • 8.30 – 9.30 înregistrarea și eliberarea numerelor pentru participanți.
 • 09:30 - 10.00 - Briefing pentru participanți
 • 10:00 Deschiderea oficială:
 • 10:30 - Startul participanților proba SPRINT 200m;
 • 11.30 - Startul participanților proba - distanța tehnică 1000m;
 • 13.00 - Decernarea participanților și închiderea oficială a competiției
 • 14:00 - Prezentarea noilor echipamente de SUP și teste gratuite ale plăcilor SUP pe plajă pentru spectatori;

*Programul se poate modifica, despre care participanții vor afla în briefing-ul pre-start, dacă așa ceva va interveni.

Înregistrare și costurile pentru participare:

 • La concurs poate participa oricine, dintre amatori și profesioniști.

Cerințe obligatorii: Să poată să înoate și să își asume responsabilitatea pe propria răspundere.

 • Taxa pentru participare constituie suma de 300 lei pentru toți participanții, cu excepția sportivilor afiliați cluburilor sportive, organizații sportive care sunt membre ale Federației de Caiac Canoe a Republicii Moldova.
 • Cererile preliminare de participare la Competiții sunt acceptate la telefon +37369446767 sau pe e-mail: info@kcf.md sau seriliescu@hotmail.com

DECERNAREA:

 • Câștigătorii și premianții competiției sunt premiați cu medalii, trofee și premii valoroase.

Cerințe suplimentare:

 • Concurenților sportivi se permite participarea la competiție cu veste de salvare sau dsipozitive personale de flotare (PFD) și care și-au confirmat în scris aptitudinele de a înota în ape deschise.

 

 

 

 

 

------------"NISTRU SUP CHALLENGE 2023”-----------

Ediția anuală al competiției oficiale de SUP surfing, organizată de echipa „SUP MOLDOVA” în comun cu Federația de Kayak Canoe a Republicii Moldova "KCF". Această competiție este organizată de Ziua fliviului NISTRU, sărbătorită în fiecare an (ultima zi de duminică al lunii mai, conform Hotărîrii Parlamentului nr. 116, din 22.05.2008.  Competițiile sunt incluse în calendarul oficial al evenimentelor sportive al Federației de Caiac Canoe a Republicii Moldova și Evenimentele Turistice ale Clubului SUP MOLDOVA.

Vezi REGULAMENTUL COMPETIȚIEI:

 REGULAMENTUL NISTRU SUP CHALLENGE 2023 - Documente Google

 FORMA DE ÎNREGISTRARE:

Ro 2023 "NISTRU SUP CHALLENGE” - Formulare Google

ACORD DE PARTICIPARE:

Ro ACORD (anexa 2) pentru participare - Documente Google

 

 

 

 

DRAGI PRIETENI!

Anul 2022 care în câteva ore deja va trece în istorie cu diferite emoții, evenimente care ne-au marcat si care au adus împlinire în sufletele noatre. Anul 2022 a demonstrat că este posibil să realizez ce este planificat cu oameni buni la chip și la suflet. Fără voi, dragi preieteni și amatori al SUP boardingului este probabil spus ca ar fi greu de realizat. 

Progresele care ne-au marcat acest an 2022 urmează a fi încă studiate mai în detalii, dar haideți sa le enumărăm:

 1. Devenit membri al Federației Caiac Canoe din Republica Moldova (@KCF)
 2. Nistru SUPCHALLENGE 2022 - primul de așa gen competiție, unde au participat mai bine de 52 de amatori.
 3. Campionatul Național la SUP 2022 - primul Campionat în Istoria Republicii Moldova la SUP realizat în comun cu Federația Cayac Canoe. Au participat 56 persoane.
 4. Participarea la Campionatul Mondial lCF ls SUP în or Gdyinea Polonia, 4 sportivi din partea Republicii Moldova. - Vlad Rojnov, Serghei Perfilov, Sergiu Iliescu și Elena Glizan. Republica Moldova a adăugat în palmaresul de medalii o medalie de Bronz - Vlad Rojnov distanța de 200 m SPRINT.
 5. Primul eveniment de caritate organizat in comun cu Hospice of Hope
 6. Organizarea și participarea la Olimpic eco fest și Golden Canoe in comun cu Comitetul National Olimpic și Federatia Caiac Canoe (KCF).
 7. Organizarea a 3 MASTER Class -uri cu sportivii din școlile sportive din Republica Moldova.
 8. Organizarea diferitor evenimente TEAMBUILDING-uri pentru agenții economici din țară.                                  Noi ECHIPA SUP MOLDOVA Vă aducem sincere multumiri pentru implicare și realizarea a tuturor acestor evenimente. Sper că anul viitor va fi la fel de plin cu realizari care va aduce ca noi cu totii împreună să fim sanătoși și plini de sănătate.

          Vă MULȚUMIM!!!

IMPORTANT!

În perioada 2-22 septembrie curent SUP moldova va activa intr-un program redus, din motivul participării echipei Naționale la SUP în Campionatul Mondial la SUP care se va desfășura în or. Gdynea Polonia.

https://www.canoeicf.com/stand-up-paddling-world-championships/gdynia-2022

Pentru detalii: 069446767

 

 

 

 

Data: 19 august

Ora intalnirii: 8:00 (ora pornirii cu transport spre Criuleni 8:30)

Popasuri: total 4 (de verificat anexa in concept descrierea)

Taxa de participare: 1500 mdl se achita online aici Paynet - Plăți online | Detalii comandă sau in ziua traseului vom aplasa o boxa de donatie la oficiul sup.md

Fiecare participant trebuie sa se inregistreze online aici SUP CHARITY CHALLENGE 19 august 2022 (hospicesofhope.md)

Hospices of Hope Moldova împreună cu SUP.md organizează un eveniment de caritate pe apă în cadrul căruia doritorii de a experimenta o aventură frumoasă pe râul Nistru din Republica Moldova pe SUP (Stand Up Paddle) sau pe caiac - o pot face indiferent de nivelul fizic de pregătire.

Scopul evenimentului este de a colecta fonduri pentru copii și adulții care se află în stadiu avansat al bolii și fac parte din Rețeaua Națională de Îngrijiri Paliative Hospices of Hope Moldova. În 2022, rețeaua s-a extins prin dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă în Centrul de zi ”Aripile Speranței” din Orhei care oferă suport inclusiv refugiaților din Ucraina.

Placa SUP poate fi folosită pe orice suprafață de apă chiar și de începători. Placa alunecă fără efort pe ape line și oferă experiențe de neuitat prin care puteți admira frumusețea naturii în picioare sau așezat. La fel în acest turneu punem la dispoziție și caiac pentru doritori.

Traseu:                 Plaja Criuleni – Plaja Vadă lui Vodă (durata estimativa 8 ore)

Total km:             23 km

Popasuri:             Total 4 popasuri

Fondurile din acest proiect vor fi destinate pentru achiziția echipamentelor medicale și consolidării serviciilor paliative pentru circa 250 pacienți care fac parte din Rețeaua Națională de Îngrijire Paliativă din Republica Moldova ”Hospices of Hope Moldova” și Centrului de zi pentru îngrijiri paliative din orașul Orhei ”Aripile Speranței”, deschis în 2022 inclusiv pentru refugiații din Ucraina care beneficiază de suport și consiliere.

Donațiile pot fi făcute online (click aici pentru donatie / vă rugăm să indicați în detaliile plății numele Dvs) sau în boxa de colectare de fonduri în ziua turneului (19 aug) la oficiul sup.md.

Inscrie-te acum și alege parcurgerea traseului pe SUP sau caiac singur sau împreună cu familia sau prietenii. Nu este nevoie de pregătire specială sau experiență.

Detalii www.hospicesofhope.md sau pe www.sup.md

Parteneri:                            Federația de caiac-canoe în Republica Moldova

Ambasada Ucrainei în Republica Moldova

Contact                                +373 79266407  lara@hospicesofhope.md

                                            

 

 

 

------------"NISTRU SUP CHALLENGE 2022”-----------

este prima competiție oficială de SUP surfing din Republica Moldova, organizată de echipa „SUP MOLDOVA” în comun cu Federația de Kayak Canoe a Republicii Moldova "KCF". Această competiție este organizată de Ziua NISTRU-lui sărbătorită în fiecare an (ultima zi al lunii mai, conform Hotărîrii Parlamentului nr. 116, din 22.05.2008.  Competițiile sunt incluse în calendarul oficial al evenimentelor sportive al Federației de Caiac Canoe a Republicii Moldova și Evenimentele Turistice ale Clubului SUP MOLDOVA.

Vezi REGULAMENTUL COMPETIȚIEI:

https://docs.google.com/document/d/1iwcsCnBOaoVF7l5qK9qAEE7KvRF12PVZdo1BmSfzu7o/edit

 FORMA DE ÎNREGISTRARE:

https://docs.google.com/forms/d/18knVN1fpHdr7L99W6aOIMab4SI8aFWHR1LurQKBwfrE/edit

ACORD DE PARTICIPARE:

 https://docs.google.com/document/d/1DlBbRtIpmChpwpRx4ZYFIe_my0_Cg5vfyAtQImiGeGY/edit

 

 

Ro/Ru Ordinea precomenzilor pentru plăcile SAP Gladiator și Red Paddle Co. an.2022

GLADIATOR 2022

 ☝️Pre-comanda RedPaddleCo 2022(se actualizează), Gladiator 2022, Mistral 2022, STARBOARD. Perioada de a precomanda plăcile SUP dorite este acum deschisă, din 15 octombrie până pe 1 decembrie curent. Suntem reprezentanți și distribuitori oficiali la gamele de plăci indicate de aproximativ 5 ani. În fiecare an, oferim clienților noștri să plaseze o precomandă în condiții avantajoase.

IMPORTANT: Informațiile de mai jos nu sunt definitive, se actualizează în continuare. Pentru fiecare client la alegerea oricărei plăci, sunt condiții individuale și sunt convenite separate la cerere.

DESPRE PRECOMANDĂ: orice comandă primită este procesată direct la fabricile-producători de plăci SUP.

La moment procesăm următoarele game: - Gladiator; - Red Paddle Co.

Dacă sunteți interesați să precomandați plăci de alte mărci , în afacră de cele oferite – ne contactați direct prin telefon 069446767, pentru a confirma această posibilitate..

Economiile Dvs. pentru PRECOMANDĂ – oferim reducere de - 15% de la prețul retail.

Pre-comanda se efectuiează cu plata în avans de min -50%, iar termenele limită sunt discutate separat pentru fiecare model.

Care sunt garanțiile de securitate ale tranzacției?

In primul rand - REPUTATIA SI EXPERIENTA de 5 ani în domeniu. Lucrăm la precomenzi din 2019. În fiecare an, comunitatea de amatori și numărul partenerilor noștri crește. În al doilea rând - înregistrarea oficială a comenzii și a plății. Toate detaliile sunt descrise în contractul de cumpărare-vânzare și suntem responsabili din punct de vedere legal pentru livrarea mărfurilor în întregime și la timp.

Al treilea există un sistem de management care funcționează până la detalii.

Comandam plăci SUP direct de la fabrică - atat pentru persoane juridice cât și pentru fizice, pentru depozit, și vanzare in sezon. Prin urmare, împreună cu dumneavoastră suntem interesați de primirea la timp a plăcilor în țară.

Care sunt condițiile de plată pentru comandă?

Plată 50% - garantează că veți primi acest set fără suprataxe și la prețul indicat în contract.

Garanția este funcționabilă după cum urmează!!!

Red Paddle - 5 ani garantie!

Gladiator - 3 ani.

Reparația sau înlocuirea se efectuează prin intermediul propriului centru de service din Chișinău.

Livrarea în zona mun.Chișinău se efectuează la domiciliu, în orice altă zonă a republicii, prin servicii de curierat sau direct de la deposit.

 Dacă aveți întrebări despre precomenzi - ne contactați direct pe noi - +37369446767

Salutări și Vă așteptăm cu drag…

Echipa SUPMOLDOVA

 

 

 

 

DESCHIDEREA OFICIALĂ A
CENTRULUI DE SUP SURFING și TOURISM PE APĂ

adresa locației: SUP MOLDOVA TOUR & RENTAL

 

 

 

 

MOLDOVA TOURISM AWARDS 2021 

PRIMUL TROFEU

La FORUMUL INTERNAȚIONAL ÎN TURISM, am fost premiați cu un premiu special de către Agenția Națională de Investiții, pentru INOVAȚII în turism!!!  

 ÎN CURÂND!!!

Pentru începutul seoznului 2021 noi vom deschide un centru de chirie a plăcilor SUP și organizarea SUP călătoriilor pe r.Nistru

Locația noastră: https://g.page/suptours-rental?share

 

 

 INTERVIU

la #Valeamorilor cu prietenii noștri de la #STS

  

PLIMBĂRI PE APĂ CU plăci SUP

Ce mai așteptați ???....., 
fă-ți o rezervare și mergi cu noi pe apele bătrânului NISTRU.
Ce să vezi? 
Priveliște și o frumusețe de nedescris, cum nu ai mai văzut, .....
Cu cine poti merge?
Familia, prieteni, patrupedul iubit.....

Când o poți face?

În fiecare zi de luni până duminica inclusiv

Cum poți face rezervarea? 

Pe pagina www.sup.md sau la tel. 069446767