Gladiator Rental 10'8 S/H

€471 €250

Gladiator Rental 10'8 S/H

 Gladiator Rental 10'8"este cel mai popular model pentru închirieri. Plăcile din această serie au valori record ale presiunii și sunt destul de rigide. În același timp, parametrii săi permit chiar și începătorilor să petreacă un timp minim învățând cum să-l gestioneze. Designul ușor ușor facilitează marcarea SAP și aplicarea unui număr de serie.

UNIVERSALĂ
Gladiator Rental 10'8 "este cea mai versatilă și stabilă placă pentru vâslași de până la 130 kg. Diferența dintre plăcile de 10'6" este lățimea lor maximă. Orice începător poate ajunge cu ușurință pe o astfel de placă. Și cu o grosime de 15 cm, oferă o capacitate maximă de sarcină. Un alt avantaj al acestei plăci este capacitatea de a utiliza placa în doi. Astfel, plăcile de 10'8 "sunt cele mai versatile modele și sunt potrivite pentru închirieri.

PROIECTAREA
Designul plăcii Gladiator Rental este similar cu designul seriei Gladiator LT, dar acestea sunt SUP-uri complet diferite, sunt  mai rigide. Materialul are un strat protector, care se aplică folosind tehnologia de laminare - MSL, ceea ce îl face mai fiabil și mai durabil. Acordați o atenție suplimentară indicatorului de presiune și veți înțelege că astfel de SUP-uri oferă vizitatorilor dvs. plăcerea maximă, iar dvs. - cu un minim de dificultăți în service!