GLADIATOR PRO 10’8''

€737

GLADIATOR PRO 10’8''

ÎN STOC! 
MARCA Gladiator
SERIA PRO
MODEL PRO 10'8''
TEHNOLOGIE Double layer Machine Weave
LUNGIME, см 329
LĂȚIME, см 86
GROSIME, см 15
MASA SUP, кг 11
MASA UTILIZATOR, kg 120
VOLUM litri 300
PRESIUNE max. psi 26
DESTINAȚIE All ROUND
GARANȚIE 3
GARANȚIE accesorii 2

Placa gonflabilă GLADIATOR PRO 10'8" All Round 2022  este o placă universală și stabilă pentru începători. Parametrii universali ai plăcii îi permit să fie utilizat pentru diferite tipuri de recreere. Potrivit pentru plimbări pe apă, călătorii scurte, SUP yoga sau Pilates. O opțiune confortabilă pentru utilizatorii începători cu greutate peste medie.  

Utilizabilitatea excelentă a gamei Gladiator PRO este asigurată cu mânere pentru transportare cum în față, spate așa și la mijloc, funie elastică pentru bagaje și un pachet premium de accesorii suplimentare. În pachet este inclusă o vâslă(păgaie) reglabilă/ajustabilă din 3 piese premium, cu ax din fibră de sticlă și lamela din nailon, fixator pentru US fin (aripioare) marca Gladiator, lesă-spirală de la Gladiator premium, o pompă Gladiator cu dublă acțiune și rucsac Gladiator formă ghiozdan, cu căptușeală internă cu folie cu protecție UV.

Calitatea plăcilor Gladiator SUP îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale. Pentru producerea modelelor noastre, folosim numai cele mai bune materiale certificate de la cei mai importanti producatori din lume. Acest lucru garantează siguranța și durabilitatea plăcilor noastre SUP. Fiecare placa SUP inainte de a fi trimisa in depozit este testata in stare umflata la presiune maxima in timpul zilei. Verificăm aspectul SUP-ului în sine și al tuturor accesoriilor sale, rezistența conexiunilor, calitatea lipirii, performanța supapelor și fixarea pieselor. Toate plăcile noastre SUP vin cu o garanție de 3 ani.