Gladiator PRO 10’6

€717

Gladiator PRO 10’6

ÎN STOC! 
MARCA Gladiator
SERIA PRO
MODEL PRO 10'6''
TEHNOLOGIE Double layer Machine Weave
LUNGIME, см 323
LĂȚIME, см 76
GROSIME, см 12
MASA SUP, кг 10
MASA UTILIZATOR, kg 110
VOLUM litri 280
PRESIUNE max. psi 26
DESTINAȚIE All Round
GARANȚIE 3
GARANȚIE accesorii 2

Set Placa SUP Gladiator ORIGIN 10'6"- PLACĂ SUP PREMIUN LA UN PREȚ ACCESIBIL 

Placa SUP GLADIATOR 10'6'' model 2022 este o placa adevărată cu formă universală. La dimensiunile sale 323x81x12 această placă SUP este perfectă pentru majoritatea utilizatorilor SUP. Lățimea de 81 cm și lateralele RANFORSATE, fac ca placa SUP să fie una drăguță și stabilă. Placa SUP Gladiator PRO 10'6 este o placă cu formă universală. La dimensiunile 323x81x12 această placă este perfectă pentru majoritatea utilizatorilor SUP. Lățimea de 81cm și lateralele ranforsate, fac această placă una drăguță și stabilă. Fiind o placă grozavă pentru toți utlizatorii cu greutatea de până la 110 kg. Fie că vâsliți pe apă lină sau pe valuri cu prietenii, familia, copiii sau câinele, cu placa 10'6'' vă veți petrece un timp minunat.

Utilizabilitatea excelentă a gamei Gladiator PRO este asigurată cu mânere pentru transportare cum în față, spate așa și la mijloc, funie elastică pentru bagaje și un pachet premium de accesorii suplimentare. În pachet este inclusă o vâslă(păgaie) reglabilă/ajustabilă din 3 piese premium, cu ax din fibră de sticlă și lamela din nailon, fixator pentru US fin(aripioara) marca Gladiator, lesă-spirală de la Gladiator premium, o pompă Gladiator cu dublă acțiune și rucsac Gladiator formă ghiozdan, cu căptușeală internă cu folie cu protecție UV.

Calitatea plăcilor Gladiator SUP îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale. Pentru producerea modelelor noastre, folosim numai cele mai bune materiale certificate de la cei mai importanti producatori din lume. Acest lucru garantează siguranța și durabilitatea plăcilor noastre SUP. Fiecare placa SUP inainte de a fi trimisa in depozit este testata in stare umflata la presiune maxima in timpul zilei. Verificăm aspectul SUP-ului în sine și al tuturor accesoriilor sale, rezistența conexiunilor, calitatea lipirii, performanța supapelor și fixarea pieselor. Toate plăcile noastre SUP vin cu o garanție de 3 ani.