GLADIATOR ORIGIN KIDS 10'6''

€470

GLADIATOR ORIGIN KIDS 10'6'' 2022

LA COMANDA!
MARCA Gladiator
SERIA ORIGIN
MODEL ORIGIN KIDS 10'6'' 2022
Материал основы Double layer Machine Weave
LUNGIME, см 323
LĂȚIME, см 71
GROSIME, см 12
MASA SUP, кг 7
MASA UTILIZATOR, kg 70/90max
VOLUM litri 200
PRESIUNE max. psi 26
DESTINAȚIE TURING/COPII
GARANȚIE 3
GARANȚIE accesorii 2
MATERIAL LAMINARE DOUBLE FUSION
Margini DUBLU RANFORSATE

Placa SUP Gladiator 10'6 Kids este dedicată utilizatorilor mai tineri, orientată către aventurile pe apă plată (poate fi ca o explozie de inovație de utilizare și pe valuri mici!). Nasul ascuțit și lungimea suplimentară îl fac foarte rapid, iar lățimea îngustă oferă un mixt perfect de stabilitate și utilizare ușoară pentru copiii care iubesc SUP surfingul și își doresc propria placă.

Utilizabilitatea excelentă a gamei Gladiator Origin este asigurată cu câteva mânere pentru transportare cum în față, spate așa și la mijloc, bandă elastică pentru fixarea bagajelor și un pachet premium de accesorii suplimentare. În set este inclus o vâslă(păgaie) reglabilă/ajustabilă din 3 piese premium, cu ax din fibră de sticlă și lamela din nailon, aripioară marca Gladiator, lesă de protecție de la Gladiator premium, pompă Gladiator cu dublă acțiune și rucsac Gladiator formă ghiozdan pe rotile, cu căptușeală internă cu folie cu protecție UV.

Calitatea plăcilor Gladiator SUP îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale. Pentru producerea modelelor, folosim cele mai bune materiale certificate de la cei mai importanti producatori din lume. Acest lucru garantează siguranța și durabilitatea plăcilor SUP. Fiecare placa înainte de a fi trimisă in depozit este testată în stare umflată la presiune maximă in timpul zilei. Verificăm aspectul SUP-ului în sine și al tuturor accesoriilor sale, rezistența conexiunilor, calitatea lipirii, performanța supapelor și fixarea pieselor. Toate plăcile noastre SUP vin cu o garanție de 3 ani.