GLADIATOR ORIGIN 12'6''T

€653

GLADIATOR ORIGIN 12'6''T 2022

ÎN STOC

Placa SUP gonflabilă GLADIATOR ORIGIN 12'6" T 2022 este un SUP pentru turism, rapid și manevrabil. Ușor de echilibrat și confortabil pentru călătorii lungi pe apă. Laminare laterală dublă turnată oferă rezistență la șocuri. SUP ideal pentru uz în familie. 

Gladiator Origin 12'6T este pentru cei care doresc să-și îmbunătățească distracția și să vâslească pe distanțe mai mari cu o placă de turism. Placa de turism Origin de 12'6 oferă un plus de alunecare și viteză sporită, fiind în același timp ușor de vâslit. Indiferent dacă vâsliți cu câinele dvs. sau copilul așezat în față, sau încărcat complet, pregătit pentru o aventură peste noapte, 12'6 poate gestiona orice volum suplimentar.

Calitatea plăcilor Gladiator SUP îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale. Pentru producerea modelelor noastre, folosim numai cele mai bune materiale certificate de la cei mai importanti producatori din lume. Acest lucru garantează siguranța și durabilitatea plăcilor noastre SUP. Fiecare placa SUP inainte de a fi trimisa in depozit este testata in stare umflata la presiune maxima in timpul zilei. Verificăm aspectul SUP-ului în sine și al tuturor accesoriilor sale, rezistența conexiunilor, calitatea lipirii, performanța supapelor și fixarea pieselor. Toate plăcile noastre SUP vin cu o garanție de 3 ani.

Material Rails Fin Fin Pressure Dimensions

 MATERIAL

fusiune de laminare dublă

 ȘINE LATERALE

Xstrong Double Rail Edge

FINĂ/ARIPĂ

US FIN BOX 

MÂINERE

3 (nas, centru, coadă) 

PRESIUNE 

26 PSI/18 BAR

DIMENSIUNI 

381х81х15

 Weight Volume   Max Carrying Capacity Rider Weight  Max Rider Weight  Rider Height 

Masa plăcii SUP

11kg

 Volum de aer comprimat

350 litri

 Sarcina

maximală

220 kg

Masa corporală utilizatorului

85 kg

 

 Masa maximă recomandată a utilizatorului

140 kg

 

Înălțimea recomandată a utilizatorului

aprox. sau peste 180 cm

3 ANI GARANȚIE!