GLADIATOR ORIGIN 10'4''

€585

GLADIATOR ORIGIN 10'4'' 2022

ÎN STOC

MARCAMaterial Gladiator
SERIA ORIGIN
MODEL ORIGIN 10'4''
STOFĂ DE BAZĂ Double layer Machine Weave
LUNGIME, см 316
LĂȚIME, см 76
GROSIME, см 12
MASA plăcii, кg 9,5
Masa corporală kg 75
Маx. masa corporală, кг 95
VOLUM, litri 200
PRESIUNE max., psi 26
UTILIZARE All round
GARANȚIE placa 3
GARANȚIE, accesorii 2

Placa gonflabilă seria GLADIATOR ORIGIN 10'4"All Round 2022-creată special pentru utilizatorii începători. Nasul rotungit și dimensiunile mici o fac agilă și manevrabilă pe apă, vă permit să o utilizați oriunde - de la râuri până la mare, de la o zonă relaxantă, sau într-o vacanță la rafting pe o apă neliniștită. Confortabilă pentru copii și utilizatori ușori. Placa All Round ORIGIN 10'4" poate fi folosită ca prim SUP pentru un utilizator mic.

Utilizabilitatea excelentă a gamei Gladiator Origin este asigurată cu mânere pentru transportare în față, spate și la mijloc, funie elastică pentru bagaje și un pachet premium de accesorii suplimentare. În pachet este inclusă o vâslă(păgaie)reglabilă/ajustabilă din 3 piese premium, cu ax din fibră de sticlă și lamela din nailon, fixator pentru US fin(aripioare) marca Gladiator, lesă-spirală de la Gladiator premium, o pompă Gladiator cu dublă acțiune și rucsac Gladiator formă ghiozdan, cu căptușeală internă cu folie cu protecție UV.

Calitatea plăcilor Gladiator SUP îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale. Pentru producerea modelelor noastre, folosim numai cele mai bune materiale certificate de la cei mai importanti producatori din lume. Acest lucru garantează siguranța și durabilitatea plăcilor noastre SUP. Fiecare placa SUP inainte de a fi trimisa in depozit este testata in stare umflata la presiune maxima in timpul zilei. Verificăm aspectul SUP-ului în sine și al tuturor accesoriilor sale, rezistența conexiunilor, calitatea lipirii, performanța supapelor și fixarea pieselor. Toate plăcile noastre SUP vin cu o garanție de 3 ani.