GLADIATOR ELITE 11'6''

€918 €725

SUP GLADIATOR ELITE 11'6''

ÎN STOC

MARCA Gladiator
SERIA Elite
MODEL ELITE 11'6''
STOFĂNDE BAZĂ Double layer Machine Weave
LUNGIME, см 354
LĂȚIME, см 86
GROSIME, см 15
MASA plăcii, кг 10
Маx. masa corporală, кг 140
VOLUM, litri 330
PRESIUNE max., psi 26
UTILIZARE Универсальная
GARANȚIE placa 3
GARANȚIE, accesorii 2

 

SUP Gladiator Elite 11’6 este un echipament multifuncțional rezistent, capabil să ofere o experiență de vară de neuitat. Această inovație de mare viteză și manevrabilitate este capabilă să reziste la o sarcină de 140 de kilograme. Este potrivit pentru utilizare în pereche și călătorii la distanțe lungi pe apă încărcată cu bagaje de cămping. Gladiator Elite 11’6 are toate șansele să devină un model de familie. Calitatea impecabilă a materialelor și echipamentele bogate fac din acest SUP una dintre cele mai bune achiziții ale verii viitoare.

Gladiator Elite 11’6 este fabricat din PVC laminat cu 2 straturi pe un suport textil durabil de 1000 de DEN. Pe părțile laterale ale SUP-ului este întărit suplimentar cu o bandă dublă ranforsată, super-durabilă realizată folosind tehnologia inovatoare Xstrong edge. Datorită designului special și metodei de fixare, această margine formează o singură unitate și oferă efectul unei plăci „RIGIDE”. Structura de țesătură îmbunătățită ne-a permis să reducem semnificativ greutatea plăcii, adăugând în același timp rigiditate suplimentară. SUP stabil, ușor, rapid și docil va atrage utilizatori experimentați.

Modelul este dotat cu o geantă(rucsac) pe roți încăpătoare și stilată, o vâslă de carbon pliabilă, o lesă de înaltă calitate, o pompă italiană cu dublă acțiune echipată cu un manometru și un kit de reparații.
Calitatea plăcilor Gladiator SUP îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale. Pentru producerea modelelor noastre, folosim numai cele mai bune materiale certificate de la cei mai importanti producatori din lume. Acest lucru garantează siguranța și durabilitatea plăcilor noastre SUP. Fiecare placa SUP inainte de a fi trimisa in depozit este testata in stare umflata la presiune maxima in timpul zilei. Verificăm aspectul SUP-ului în sine și al tuturor accesoriilor sale, rezistența cusăturilor, calitatea lipirii, performanța supapelor și fixarea pieselor. Toate plăcile noastre SUP vin cu o garanție de 3 ani.